Logo Easy Life Square

Zonnepanelen huren:

Een duidelijke win – win situatie!

Benieuwd wat jij kan besparen op je energiefactuur?

Vraag nu geheel vrijblijvend een gepersonaliseerde berekening aan!

Ben je de stijgende energieprijzen zat? Huur dan zonnepanelen en bespaar direct op je energierekening met 100% duurzame energie.

Je hoeft geen initiële investering te doen en profiteert vanaf de eerste dag van lagere kosten. De huurprijs staat vast, dus er zijn geen verrassingen.

Het huren van zonnepanelen biedt een uitstekend rendement en je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele problemen, want wij lossen het zonder extra kosten voor je op, dankzij de all-in service.

Ook voor kleine daken bieden we oplossingen aan!

Vijf belangrijke redenen om over te stappen op zonne-energie:

  1. DUURZAAMHEID: Zonne-energie is een duurzame energiebron die geen CO2-uitstoot produceert en dus niet bijdraagt aan de opwarming van de aarde. Door over te stappen op zonne-energie draag je bij aan een schonere en gezondere leefomgeving.

  2. KOSTENBESPARING: Door zonnepanelen te installeren, wek je je eigen energie op en ben je minder afhankelijk van de energieleveranciers. Dit kan op de lange termijn zorgen voor een flinke kostenbesparing op je energierekening.

  3. VERHOOGDE WAARDE van je huis: Het installeren van zonnepanelen verhoogt de waarde van je huis. Potentiële kopers zien het als een pluspunt als er al zonnepanelen op het dak aanwezig zijn.

  4. BETROUWBAARHEID: Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig en gaan gemiddeld zo’n 25 jaar mee. Dit maakt ze een betrouwbare en duurzame energiebron.

  5. Veel overheden en nutsbedrijven bieden PREMIES & KORTINGEN voor degenen die in zonne-energie investeren, waardoor het nog betaalbaarder wordt voor huiseigenaren en bedrijven.

Zonnepanelen op dak

Aarzel niet en vraag vandaag nog jouw vrijblijvende berekening aan!